Szef Kuchni restauracji Sublima, Andrzej Jakomulski zaprasza do spróbowania sezonowego dodatku do regularnej karty menu.
Wiosenne menu szparagowe to 4 autorskie propozycje zespołu restauracji, stworzone z wyczuciem wyjątkowego smaku i znajomością zalet kulinarnych świeżych szparagów.
Nowych dań warto spróbować już dziś, bowiem oferta będzie dostępna tylko do początku czerwca.
Rezerwacja stolików:
Tel. 94 711 29 29
e-mail: info@restauracjasublima.pl
UWAGA!
Komentarze są prywatnymi opiniami Czytelników, za które redakcja nie ponosi odpowiedzialności. Publikowanie jest jednoznaczne z akceptacją regulaminu. Jeśli jakikolwiek komentarz narusza obowiązujące prawo lub zasady współżycia społecznego, prosimy o kontakt poczta@miastokolobrzeg.pl. Komentarze niezwiązane z artykułem, naruszające regulamin lub zawierające uwagi do redakcji, będą usuwane.
Komentarze zostaną opublikowane po akceptacji przez moderatora.