Na placu przy ulicy Bałtyckiej ponownie stanął tysiąclitrowy garnek należący do kucharzy z "Krainy Obfitości”, przygotowujących zupę grzybową z najprawdziwszych grzybów. Wersję zupy grzybowej z krewetkami w o wiele mniejszym garnku, na scenie przygotował prowadzący imprezę Robert Bochenko, który do wspólnego gotowania zaprosił zastępcę wójta gminy Kołobrzeg Jerzego Wolskiego. Proces gotowania bacznie obserwował patrol Eska Summer City, który przeprowadził konkursy z nagrodami od Radia Eska i gminy Kołobrzeg. W końcu kucharze wydali werdykt - zupa gotowa! W godzinę wydano ponad 2 tysiące porcji zupy.
UWAGA!
Komentarze są prywatnymi opiniami Czytelników, za które redakcja nie ponosi odpowiedzialności. Publikowanie jest jednoznaczne z akceptacją regulaminu. Jeśli jakikolwiek komentarz narusza obowiązujące prawo lub zasady współżycia społecznego, prosimy o kontakt poczta@miastokolobrzeg.pl. Komentarze niezwiązane z artykułem, naruszające regulamin lub zawierające uwagi do redakcji, będą usuwane.
Komentarze zostaną opublikowane po akceptacji przez moderatora.