Teresa Bartosiak z Zieleniewa zajęła 1 miejsce w Powiecie kołobrzeskim w konkursie „Smaki zamknięte w słoiku” i będzie reprezentowała powiat w konkursie wojewódzkim. Organizatorem jest Zachodniopomorska Izba Rolnicza, a celem konkursu jest wiedza dotycząca tradycji oraz zdrowych przetworów domowych. Promocja produktów przetworzonych, zgromadzenie wiedzy o potrawach regionalnych, wymiana doświadczeń kulinarnych pomiędzy uczestnikami, upowszechnianie wiedzy o możliwości wykorzystania produktów do przetwórstwa. Poniżej praca konkursowa oraz przepis.
UWAGA!
Komentarze są prywatnymi opiniami Czytelników, za które redakcja nie ponosi odpowiedzialności. Publikowanie jest jednoznaczne z akceptacją regulaminu. Jeśli jakikolwiek komentarz narusza obowiązujące prawo lub zasady współżycia społecznego, prosimy o kontakt poczta@miastokolobrzeg.pl. Komentarze niezwiązane z artykułem, naruszające regulamin lub zawierające uwagi do redakcji, będą usuwane.
Komentarze zostaną opublikowane po akceptacji przez moderatora.