Z okazji zbliżającego się listopadowego Święta Niepodległości i uroczystości św. Marcina, załoga restauracji Sublima Kołobrzegu przygotowała specjalne menu z gęsiny.
Specjały z gęsi były od wieków przygotowywane tradycyjnie właśnie w tym okresie, bowiem jak mawiali nasi przodkowie - gęsina jesienią smakuje najlepiej.
Zapraszamy do sprawdzenia autorskich propozycji naszych kucharzy, pod kierunkiem szefa Andrzeja Jakomulskiego, który jak zwykle wzbogacił tradycyjny smak gęsi z wykorzystaniem nowatorskich dodatków i ciekawej kompozycji podania. Doznania smakowe znakomicie uzupełnia tegoroczna edycja Wina Świętomarcińskiego z zachodniopomorskiej winnicy Turnau.
Specjalne menu będzie dostępne wyłącznie w okresie od 5 do 20 listopada. Nie czekaj, zarezerwuj już dziś!
Restauracja Sublima
Kołobrzeg, ul. Dworcowa 10
Rezerwacja stolika: 94 711 29 29, e-mail: info@restauracjasublima.pl